Boat trips are just plain good for the soul

AJLA BOAT

Layer-2-8.png

Private Tours /Group

We leave at 9 o'clock, return at 4 o'clock, go to 5 destinations (Group Tours +snorkeling)

Fishing Tour

Lifetime :3 hours
Start 5:30PM - 8:30PM

Layer-2-7.png

Sunset tour

Lifetime : 2 hours
Start 18:00 PM - 20:00 PM

Group Tours

5 Destinations
+Snorkeling
Start 9:00AM - 16:00PM

Group Tours

In group, we leave at 9 o'clock, we return at 4 o'clock, we go to 5 destinations, Gjiri Roidha, Plazhi Ushtarit, Gremina Kakome and Kroreza in 4 destinations, we stay for half an hour each, while in Kroreza it is 3 hours

Individual Tours

5 Destinations
Start 9:00AM - 16:00PM

Private Tours

In private, we do two types of trips to the south or to the north. In the south, we go to 5 destinations:Shpella e Pellumbasit,Manastir, Pulbardha, Ksamil, while the north Gjiri Roidha, Plazhi Ushtarit, Gremina Kakome and Kroreza
Our Destinations

Live, laugh, relax while cruising.

Krorez

Plazhi i Krorëzës është një plazh i shkretë në Rivierën Shqiptare, pak mbi Gjirin e Kakomës.

Krorez

Plazhi i Krorëzës është një plazh i shkretë në Rivierën Shqiptare, pak mbi Gjirin e Kakomës. Plazhi është i izoluar nga shkëmbinj në tre anët dhe ka ujëra të mahnitshme bruz.

Kakome

Plazhi i Kakomës (Plazhi i Kakomesë) është një plazh krejtësisht i izoluar në një gji (gjiri i Kakomesë)

Kakome

Plazhi i Kakomës (Plazhi i Kakomesë) është një plazh krejtësisht i izoluar në një gji (gjiri i Kakomesë). Rrethinat janë të bukura dhe të gjelbëruara dhe plazhi është krejtësisht i shkretë. Përveç një skele nga e cila mund të hidhesh, nuk ka asgjë për të bërë që e bën këtë vend kaq të veçantë.

Gremina

Gremina

Plazhi i Ushtarit

Plazhi i Ushtarit

Gjiri i Rojdhes

Gjiri i Rrojdhes, Sarande Albania
Në Rrojdhe, aty ku lundërtarët ndalojnë për t’u strehuar kur deti bëhet i frikshëm, bimësia nën ujë është aq e dendur sa i jep dhe një tjetër ngjyrë e kthjelltësi detit. Në shkëmbinjtë ujorë ka plot iriq deti, e nëse tregohesh i pakujdesshëm mund ta gjesh veten duke kaluar pjesën tjetër të udhëtimit duke hequr gjembat nën shputë.

Shpella e Pellumbave

Shpella e Pëllumbave është një plazh i vogël

Shpella e pellumbave

Shpella e Pëllumbave është një plazh i vogël i shtrydhur mes shkëmbinjve të bregdetit të Jonit, pranë Ksamilit në jug të Shqipërisë. Plazhi ndodhet pikërisht pranë plazhit Mirror, por ju duhet të notoni rreth shkëmbinjve për të kaluar nga një plazh në tjetrin.

Plazhi i Manastirit

Një nga plazhet e para kur udhëtoni nga jugu i Shqipërisë drejt qytetit të Sarandës është plazhi i Manastirit.

Plazhi i Manastirit

Plazhit të Manastirit që ndodhet në rajonin e Vlorës. Plazhi nuk është aq i lehtë për t'u arritur, sepse ju duhet të merrni një rrugë të ngushtë dhe mjaft të pjerrët.Plazhi i Manastirit ndodhet më pak se 8 km larg Sarandës, në rrugën Sarandë – Butrint

Plazhi i Pasqyres

Plazhi i Pasqyrës ndodhet midis Sarandës dhe Ksamilit, në kilometrin e 7 të rrugës Sarandë Butrint dhe është një pamje e rrallë edhe per ata që e frekuentojnë rivieren rregullisht.

Plazhi i Pasqyres

Plazhi i Pasqyrës ndodhet midis Sarandës dhe Ksamilit, në kilometrin e 7 të rrugës Sarandë Butrint dhe është një pamje e rrallë edhe per ata që e frekuentojnë rivieren rregullisht. Siç shihet edhe në foton e meposhtme, uji dhuron ngjyra fantastike që na bën të gjithëve të duam te jemi në këtë plazh fantastik që duket si ishujt e Maldives. Ndonëse gjiri duket i vogël, është vendi ideal për disa ditë të qeta e pse jo edhe private

Pulebardha

Plazhi është një oaz i mahnitshëm që është edhe i qetë dhe i izoluar, por megjithatë ka gjithçka që ju nevojitet në të njëjtën kohë. .

Plazhi i Pulëbardhës

Është i fshehur dhe i rrethuar nga një peizazh shkëmbor, por i gjelbër dhe uji me ngjyrë bruz është jashtëzakonisht i pastër. Është një vend i përsosur për të shpëtuar nga qyteti dhe për t'u çlodhur duke shijuar pamjet e bukura

Ksamil

Ksamili (shqip: Ksamili, greqisht: Εξαμίλι) është një fshat dhe ish-bashki në Shqipërinë jugore, pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit.

Ksamil

Ksamili (shqip Ksamili) është një nga destinacionet më të njohura në rajon dhe jo pa arsye. Ka plazhe të bukura me rërë dhe disa ishuj të vegjël ku mund edhe të notosh dhe pavarësisht se është ende një perlë e fshehur, është një nga destinacionet më të mira të plazhit në Evropë. Në këtë guidë mund të gjeni gjithçka që duhet të dini përpara se të vizitoni Ksamilin.

Tongo

Shpëtoni nga turmat dhe zbuloni disa xhevahire vërtet të fshehura të Rivierës Shqiptare me varkë

Ishulli Tongo

shulli Tongo (Ishulli Tongo) është një ishull i pabanuar në detin Jon midis Shqipërisë dhe Greqisë, vetëm 300 metra larg bregdetit grek. Ishulli shkëmbor është rreth 2.5 hektarë dhe ka një plazh të mahnitshëm me rërë dhe një jetë të mrekullueshme ujore.

Go boating and experience the best holiday of your life!

Day Trip  :Roidhe  , Plazhi Ushtarit,  Gremina, Kakome,Krorez,
Shpella e  pellumbave,Manastirm,Pasqyra,Pulbardha,Ksamil

0 K+
Happy Traveler
0 +
Member Active
0
Expert Crew
0 +
Years Experience
Testimonial

What they say.