Destinations

Destinations

0 +
Years Experience
Explore

The world. It’s always there for you.

A boat trip is a great opportunity to discover the Albanian Riviera while floating on the crystal clear waters of the Ionian Sea. Head off to some virgin beaches, like Kakome, Krorez or the islands of Ksamil. Some of the best beaches can only be reached by boat, so a boat trip is a must-do when you’re in Saranda.

Group or Individual tours

DESTINATIONS

Choose us for a better experience

Gjiri i Rojdhes

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Plazhi i Ushtarit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Plazhi i Ushtarit

Platea molestie libero pede magnis gravida nostra netus est interdum scelerisque. Rhoncus eros sem sollicitudin suscipit pulvinar bibendum. Justo scelerisque aptent penatibus per duis.

Shpella e Pellumbave

Shpella e Pëllumbave është një plazh i vogël

Shpella e pellumbave

Shpella e Pëllumbave është një plazh i vogël i shtrydhur mes shkëmbinjve të bregdetit të Jonit, pranë Ksamilit në jug të Shqipërisë. Plazhi ndodhet pikërisht pranë plazhit Mirror, por ju duhet të notoni rreth shkëmbinjve për të kaluar nga një plazh në tjetrin.

Kakome

Plazhi i Kakomës (Plazhi i Kakomesë) është një plazh krejtësisht i izoluar në një gji (gjiri i Kakomesë)

Kakome

Plazhi i Kakomës (Plazhi i Kakomesë) është një plazh krejtësisht i izoluar në një gji (gjiri i Kakomesë). Rrethinat janë të bukura dhe të gjelbëruara dhe plazhi është krejtësisht i shkretë. Përveç një skele nga e cila mund të hidhesh, nuk ka asgjë për të bërë që e bën këtë vend kaq të veçantë.

Krorez

Plazhi i Krorëzës është një plazh i shkretë në Rivierën Shqiptare, pak mbi Gjirin e Kakomës.

Krorez

Plazhi i Krorëzës është një plazh i shkretë në Rivierën Shqiptare, pak mbi Gjirin e Kakomës. Plazhi është i izoluar nga shkëmbinj në tre anët dhe ka ujëra të mahnitshme bruz.

Ksamil

Ksamili (shqip: Ksamili, greqisht: Εξαμίλι) është një fshat dhe ish-bashki në Shqipërinë jugore, pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit.

Ksamil

Ksamili (shqip Ksamili) është një nga destinacionet më të njohura në rajon dhe jo pa arsye. Ka plazhe të bukura me rërë dhe disa ishuj të vegjël ku mund edhe të notosh dhe pavarësisht se është ende një perlë e fshehur, është një nga destinacionet më të mira të plazhit në Evropë. Në këtë guidë mund të gjeni gjithçka që duhet të dini përpara se të vizitoni Ksamilin.

Pulebardha

Plazhi është një oaz i mahnitshëm që është edhe i qetë dhe i izoluar, por megjithatë ka gjithçka që ju nevojitet në të njëjtën kohë. .

Plazhi i Pulëbardhës

Është i fshehur dhe i rrethuar nga një peizazh shkëmbor, por i gjelbër dhe uji me ngjyrë bruz është jashtëzakonisht i pastër. Është një vend i përsosur për të shpëtuar nga qyteti dhe për t'u çlodhur duke shijuar pamjet e bukura

Plazhi i Manastirit

Një nga plazhet e para kur udhëtoni nga jugu i Shqipërisë drejt qytetit të Sarandës është plazhi i Manastirit.

Plazhi i Manastirit

Plazhit të Manastirit që ndodhet në rajonin e Vlorës. Plazhi nuk është aq i lehtë për t'u arritur, sepse ju duhet të merrni një rrugë të ngushtë dhe mjaft të pjerrët.Plazhi i Manastirit ndodhet më pak se 8 km larg Sarandës, në rrugën Sarandë – Butrint

Tongo

Shpëtoni nga turmat dhe zbuloni disa xhevahire vërtet të fshehura të Rivierës Shqiptare me varkë

Ishulli Tongo

shulli Tongo (Ishulli Tongo) është një ishull i pabanuar në detin Jon midis Shqipërisë dhe Greqisë, vetëm 300 metra larg bregdetit grek. Ishulli shkëmbor është rreth 2.5 hektarë dhe ka një plazh të mahnitshëm me rërë dhe një jetë të mrekullueshme ujore.
Testimonial

What they say.